ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στο Δ.Σ. Φλογητών , Ν. Χαλκιδικής έγινε ενημέρωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (παράρτημα Χαλκιδικής) για τις πρώτες βοήθειες.

   Στην αρχή οι διασώστες  μοιράστηκαν με το κοινό τις γνώσεις τους σχετικά με τις πρώτες βοήθειες , ανάλογα με την κάθε περίσταση. Τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης προσπάθησαν να καταρρίψουν παλαιότερες απόψεις για την παροχή πρώτων βοηθειών και να πληροφορήσουν για τα νέα δεδομένα. Στη συνέχεια οι διασώστες μίλησαν για τον εθελοντισμό και την αξία του στην κοινωνία. Παρότρυναν μαθητές και εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις για να νιώσουν μοναδικά συναισθήματα.

   Η ενημέρωση τελείωσε με την δέσμευση για ανανέωση της συνάντησης για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις πρώτες βοήθειες και ολοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν πως το μήνυμα της ημέρας ήταν «Σωστός πολίτης είναι ο χρήσιμος πολίτης».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.